Wei Yi Design Creates A Flexible Living Space With Movable Walls For Taipei Apartment

What home is? In addition to being a safe haven, it is a place that accommodates and extends all kinds of possibility and happiness. Besides meeting requirements of basic “living” function, the role it plays could be richer and varied. It could be gamelike, interesting changes could be generated from its shape, function or sense. This project is one of the many among the urban concrete jungle of Taipei City. Yet, through mixing elements of boxes, flake-like structure, and colors, and combining the big round bucket penetrates from the upper floor, Wei Yi Design created an interesting space within this stereotyped and dull concrete frame.

?Wei Yi Design Creates A Flexible Living Space With Movable Walls For Taipei Apartment Wei Yi Design Creates A Flexible Living Space With Movable Walls For Taipei Apartment

“Structure is to coordinate the constructions, to fully guarantee the independence and integrity among the constructions,” said Gerrit Thomas Rietveld, the designer of Red and Blue Chair. The same?philosophy is adopted in the design of this space, showing the space through its forms, to convey an image of free. Space function can be changed freely just by moving the pieces of the boxes. The piece shaped movable walls extend the space unlimitedly and provide flexible use functions. It could turn from “open” to “private” in one minute. In the open space, there are two big round buckets with different diameters, they cut through the floor and go down, becoming a large installation art in the space.

?Wei Yi Design Creates A Flexible Living Space With Movable Walls For Taipei Apartment Wei Yi Design Creates A Flexible Living Space With Movable Walls For Taipei Apartment

The special paint finishing of the inner layer of the large round bucket shows the exquisite beauty of Oriental culture. It creates a kind of visual stimulation no matter you look top-down or bottom-up. And combining with lighting design, they work as light fittings. The big round bucket, small round bucket and the concave timer form an inverted triangle, making the usage of elements three-dimensional and interesting. Boxes and round buckets in the space have different meanings: boxes with straight lines represent the rational thinking of western science, while the round buckets represent perfection in Oriental humanistic spirit.

?Wei Yi Design Creates A Flexible Living Space With Movable Walls For Taipei Apartment Wei Yi Design Creates A Flexible Living Space With Movable Walls For Taipei Apartment

The blending of eastern and western elements opens up a harmonious dialogue here. The arrangement of furnishing is not limited by space, object or direction; multiple ways of usage gives a new definition to the modern residence. Light is illumination as well as guide and signs. Through the guidance of light, you will see a space which is simple but full of oriental elegance. Wallpaper with classic oriental colors and textures, matched with copper wall lamps and blocks of light color, creates a bright, elegant and comfortable atmosphere.

?Wei Yi Design Creates A Flexible Living Space With Movable Walls For Taipei Apartment Wei Yi Design Creates A Flexible Living Space With Movable Walls For Taipei Apartment Wei Yi Design Creates A Flexible Living Space With Movable Walls For Taipei Apartment

The atmosphere of the whole space is just like a piece of music with high and low pitch notes, and a light song which is rich in rhythm. The collision of low-key rustic materials and exquisite craft shows a slight sense of luxury within the modest design. While the rough texture of cement presents a kind of perfection within imperfection–a kind of spiritual yearning.

?Wei Yi Design Creates A Flexible Living Space With Movable Walls For Taipei Apartment Wei Yi Design Creates A Flexible Living Space With Movable Walls For Taipei Apartment

The post Wei Yi Design Creates A Flexible Living Space With Movable Walls For Taipei Apartment appeared first on urdesignmag.

Turkish Airlines Launches New Inflight Safety Video Starring LEGO Minifigures

Turkish Airlines has introduced a new animated safety video starring LEGO?minifigures in surprising new roles. The custom-animated safety video for Turkish Airlines was created by the teams who assembled “The LEGO Movie”, “The LEGO Batman Movie”, “The LEGO NINJAGO Movie” and the highly anticipated sequel “The LEGO Movie 2” due in cinemas beginning February 2019, which reunites the heroes of the first film in an all-new action-packed adventure. Realized in partnership with Warner Bros. and featuring the popular characters from The LEGO Movie franchise, the safety video is already on shown on all flights of the Turkish company.

 

The safety video, which is the first LEGO safety video ever made, demonstrates step-by-step safety procedures to passengers in a fun, unique style – complete with sensible airline-approved humor, celebrity cameos and an unforgettable song and dance number. Whether frequent travellers or first-time fliers, the video aims to inform and entertain passengers, alongside an extensive selection of movies, TV shows, music and games available in different languages on the in-flight entertainment system.

?Turkish Airlines Launches New Inflight Safety Video Starring LEGO Minifigures

The LEGO Movie franchise-inspired safety video was brought to life by a 16-strong production team consisting of 2 concept artists, 3 layout artists, 7 animators and 4 lighting technicians. Lasting more than 950 days from beginning to end, the specialists used 2,938,840 LEGO bricks to animate the LEGO action. A total of 9,658,631 CPU hours (Central Processing Units) were used to generate 973 versions of animation. 30 different versions of the new safety video were created, both in English and Turkish, to cover the safety particulars of the 15 different airplane models in the Turkish Airlines fleet.

The post Turkish Airlines Launches New Inflight Safety Video Starring LEGO Minifigures appeared first on urdesignmag.

Mathieu Lehanneur Designs Business Class Lounge For Air France

Located in Air France’s Business Class Lounge at Charles de Gaulle, this 160 sqm bar, dubbed ‘Le Balcon’, is the work of French designer Mathieu Lehanneur who literally draws in the exterior choreography of planes landing and taking off by lining the ceiling edges with gilt mirrors that are stippled like the keys of a giant piano to create what he describes as a space ‘suspended between heaven and earth’.?

?Mathieu Lehanneur Designs Business Class Lounge For Air France Mathieu Lehanneur Designs Business Class Lounge For Air France

The space includes a central bar with a succession of outlying theatrical box seats where passengers can relax and enjoy gourmet delicacies prior to their flight. Each box is upholstered in blue velvet and embroidered with their respective numbers, and features a large sofa, a pedestal table and the latest connectivity services.

?Mathieu Lehanneur Designs Business Class Lounge For Air France Mathieu Lehanneur Designs Business Class Lounge For Air France

At Le Balcon, the show takes place outside as much as it does inside. The uninterrupted movement of planes on the runway mirrors the movements of the travelers, whose reflections enliven the interior’s mirrored ceiling. ?Mixing wood, marble, glass and light, Le Balcon is at once chic, immersive and digital.

?Mathieu Lehanneur Designs Business Class Lounge For Air France Mathieu Lehanneur Designs Business Class Lounge For Air France Mathieu Lehanneur Designs Business Class Lounge For Air France

At the center, the designer has integrated a LED screen into the parquet floor depicting an image of the sky. From daybreak to dusk, this giant window of light imitates the variations of the day in real time. Whatever your departure time, this sky is like an introduction to your journey, before jetting across time zones.

With Le Balcon, Mathieu Lehanneur wishes to offer a real concentrate of France’s savoir vivre, combining inventiveness, humour and elegance with a great attention to detail.

The post Mathieu Lehanneur Designs Business Class Lounge For Air France appeared first on urdesignmag.

Olea All Suite Hotel, Zakynthos Island, Greece – Review

The village of Tsilivi on the Greek island of Zakynthos sets a bucolic backdrop for the newest jewel in the Ionian crown: Olea All Suite Hotel. A veritable treasure, located on a hillside on the northeastern coast, the all-suite, adult-friendly resort (accepting guests aged 12 and older) offers a unique vantage point from which to absorb this island’s stunning natural beauty.

The sea, countryside, and sunset are all within view, framed by Olea’s luxe suites and numerous communal areas, each defined by modern and elegant interiors. With three restaurants, three bars, and a multifaceted spa area, Olea is the sum of its many parts, which together amount to a truly rejuvenating experience.

?Olea All Suite Hotel, Zakynthos Island, Greece Olea All Suite Hotel, Zakynthos Island, Greece

Also known as Zante, Zakynthos is an idyllic island in the Ionian Sea, marked by picturesque beaches, lush countryside, and clusters of caves and sandy coves. Tsilivi, situated on Zakynthos’ northeast coast, offers expanses of crystal blue waters that present the opportunity for a number of watersports, and sit in a soothing contrast to the locale’s craggy, mountainous landscapes and thick, pine-forested hills, the greenest in Greece, and home to an abundance of wildlife. Conceived with the concept of wellness at its core, Olea All Suite Hotel embraces all this and more. The resort is a dreamy haven which carefully balances a habitual reappearance of water and its soothing qualities with contemporary, minimal design for a property that is at once tropical and modern.

?Olea All Suite Hotel, Zakynthos Island, Greece Olea All Suite Hotel, Zakynthos Island, Greece

At the heart of the property is a 4000 square meter lake-like pool, which weaves and winds around Olea’s 93 suites, each of which takes a natural position on this internal creek. In a reflection of the powerful presence of lush vegetation and calming waters in this corner of Zakynthos, Olea’s design by Athens and Stockholm-based architecture practice Block722architects+ visibly incorporates natural materials such as rustic oak wood, bamboo, and rattan for a resulting aesthetic that both soothes guests and embraces the surroundings.

? Olea All Suite Hotel, Zakynthos Island, Greece Olea All Suite Hotel, Zakynthos Island, Greece

Blending both the outdoors and indoors, the 93 accommodations range from 36 square meters to 105 square meters and each feature terraces that overlook either the Ionian Sea, the resort’s pool, or the gardens. A fluid mix of smooth stone, multitextured linens, and an earthy palette lend itself to an understated bohemian style, and each cube structure is flooded with enough light that the boundaries between inside and out are comfortably blurred. This softening of perimeters is further emphasized by private swim-up pools in some suites and easy access to Olea’s dominant waterway.

?Olea All Suite Hotel, Zakynthos Island, Greece Olea All Suite Hotel, Zakynthos Island, Greece

Despite its many recesses and hide-outs for solitude, Olea has an equal amount of natural meeting points. Sun loungers, positioned so they appear to skim the water’s surface, meander around the main pool and its many waterfalls, and are within easy reach of each of the resort’s eateries. The casual Omikron Restaurant complete with outdoor terrace serves up international cuisine, while the more formal Flow Dine and Wine is a dinner-only Mediterranean kitchen that brings fine dining to the hotel. Gourmet offerings are rounded up at the Greek-flavored Cocoon Resto and Bar; a perfect prelude to nightcaps at O Bar, which offers a selection of national and international wines, or F Bar and its choice of local wine and signature cocktails.

?Olea All Suite Hotel, Zakynthos Island, Greece Olea All Suite Hotel, Zakynthos Island, Greece

Underscoring Olea All Suite Hotel’s commitment to wellness and leisure is a gym, beauty salon, and the Royal Spa & Relaxation area; a 300 square meter space of peace and tranquility. Here, face and body treatments using essential oils made with Mediterranean herbs are carried out in treatment rooms and spaces characterized by elements that are in sync with nature, including flowing plant life and topiary, bamboo walls, and water features. Together with the property’s extensive gardens, ceaseless integration of water and consciously Mediterranean design, the spa completes an idyllic setting where total requiescence is a tangible reality.

The post Olea All Suite Hotel, Zakynthos Island, Greece – Review appeared first on urdesignmag.

New Icha Chateau Tea Bar In Shanghai Takes Inspiration From Chinese Countryside

For Icha Chateau’s new flagship tea bar in Shanghai‘s Jing’an District, local architecture studio Spacemen used luxe materials to remodel a mid-19th-century colonial heritage building with the country’s tea culture.

During the design process for their new store, Icha Chateau’s research team en route to one of their tea plantations were so captivated by the serene beauty and picturesque sceneries of the endless tea fields that they sought to embody that charm into the store identity. Thus Spacemen drew inspiration from nature and through a series of undulating planes in varies shades of gold, reinterpreted the topography of those iconic green hills into an abstract design language for the restaurant.

?Icha Chateau’s new flagship tea bar in Shanghai by Spacemen Studio Icha Chateau’s new flagship tea bar in Shanghai by Spacemen Studio

Overlooking from the promenade’s water feature, a sculpturesque brass cage integrated into the entry foyer fa?ade takes center stage. It houses a new outdoor tea bar behind the angled brass slats that shield it from the midday sun but come nightfall, the reflective nature of the brass disappears as light from within the foyer pours outwards. The cage glistens like a golden pot of tea with a custom chain chandelier that reminisces of floating tea leaves hanging above, draws the casual passer-by to glimpse inwards and into the restaurant.

?Icha Chateau’s new flagship tea bar in Shanghai by Spacemen Studio Icha Chateau’s new flagship tea bar in Shanghai by Spacemen Studio

Contrasting with the exterior which has mostly been left intact due to historic preservation guidelines, the interior has been completely transformed. Entering the main dining area through the bar, patrons transition from the old to the new. Once inside, approximately 35,000 meters of gold chains in 3 different shades make up the undulating sculpture-like planes. Each layer was meticulously carved to mimic the mountainous tea fields and to form niches for patrons with a need for privacy. It also masks a structural column that sits in the middle of the store turning it into the focal point that anchors the gold cloud. The soft nature of the chains allows patrons to touch and feel them. A strategically placed grey mirror behind the sofa seating reflects the gold waves giving diners a sense that they are dining under a forest canopy as well as enhancing the otherwise narrow site.

?Icha Chateau’s new flagship tea bar in Shanghai by Spacemen Studio

An overall selection of muted material palette such as grey terrazzo, matte black stained timber, and grey upholstery fabrics providing a sleek contrast to the undulating structure above. The chains retain a sense a permeability yet also concealing all the technical equipment necessary for the store (eg; lighting, speakers, sprinklers, cameras, service doors). Brass arches and windows frames were carefully inserted around the fa?ades of the building to create more indoor spaces from the exterior corridors.

The post New Icha Chateau Tea Bar In Shanghai Takes Inspiration From Chinese Countryside appeared first on urdesignmag.

足球比分赛事 雷竞技 雷竞技投注